Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

Palvelumuotoilusta puhutaan, mutta kuinka se nyt liittyikään käytännön asiakaspalvelutyöhön kirjastoissa? Millaisiin kumppanuuksiin ja viestintään kannattaisi erityisesti panostaa suunniteltaessa asiakkaille tapahtumia ja muita sisältöjä? Muistanko varmasti painaa rec-nappia vai mitä muuta pitikään muistaa? Aspa-ajokortin valinnainen D-osio johdattaa pikeläiset takaisin ake-toiminnan aiempina vuosina käsiteltyihin asiakaslähtöisen palvelumuotoilun, tapahtumatuotannon sekä kirjastojen erilaisten kumppanuuksien ja yhteistyökuvioiden teemoihin.

Päivässä käydään puheenvuorojen ja itsenäisesti työstettävien tehtävien muodossa läpi kirjastopalvelujen kehittämistä asiakas edellä, tapahtumatuotantoa sekä markkinointia osana kirjastojen asiakaspalvelutyötä. Ensimmäisessä osassa opitaan palvelumuotoilun merkitsevän ensisijaisesti asiakaslähtöistä suhtautumistapaa ja sitten vasta menetelmiä tai toimintaa. Toinen osa opastaa osallistujia viestimään tapahtumista ja livelähetyksistä monikanavaisesti, innostavasti ja kohderyhmiä kuunnellen. Kolmas osa avaa vaikuttajamarkkinointia ja sen suhteutumista kirjastoalaa jo koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun tai kirjastojen omaan markkinointiviestintään.

Tiivis ja yhteenvetävä tietopaketti siitä, missä kaikissa yhteyksissä asiakaslähtöisyys ohjaakaan kirjastotyöntekijän toimintaa.

Tunne asiakkaasi ja luo vuoropuhelua
Aspa-ajokortti D, ke 27.10.2021

Teams
Ke 27.10. klo 9.30 – 14.15

Ilmoittautuminen

Koulutuksen suoralähetykseen otetaan max. 75 henkilöä. Ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä. Ilmoittauduthan tilaisuuteen 20.10.2021 mennessä.

Tuleeko tallenne?

Tekstitetyt tallenteet ja tehtäväpaketti toimitetaan Akepiken Liboppi-oppimisympäristöön.

Ohjelma

9.30 – 9.45 Hyvää aamupäivää! Aspa-aamukahvit: Tervetuliaissanat, koulutuksen ja päivän ohjelman läpikäynti.

Klo 9.45 – 11.00 Asiakkaat mukaan kehittämiseen / Piritta Hannonen, Et May

Klo 11 – 11.30 Lounas (omakustanteinen)

Klo 11.30 – 12.45 Tapahtumat ja livelähetykset / Pauliina Mäkelä, Viestintä-Piritta

Klo 12.45 – 13.00 Tauko

Klo 13 – 14.15 Kumppanuudet ja markkinointi / Sanna Suonpää, PING Helsinki

Klo 14.15 Koulutuspäivä päättyy

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Kysy lisää

Projektisuunnittelija Juliaana Grahn

juliaana.grahn(at)tampere.fi
040 800 7821

Yksi vastaus artikkeliin “Aspa-ajokortti D: Tunne asiakkaasi ja luo vuoropuhelua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *