Liboppi on Suomen yleisten kirjastojen henkilökunnalle suunnattu verkko-oppimisalusta. Libopissa on sekä suomen- että ruotsinkielisiä kursseja. Kurssit koostuvat pääasiassa tekstistä, kuvista, videoista ja erilaisista oppimistehtävistä. Tälle sivulle on koottu perustietoja Liboppi.fi-oppimisympäristöstä ja sen kurssitarjonnasta. Tältä sivulta löydät myös käytännön ohjeita Libopin käyttöön.

Kirjastojen yhteiset kurssit

Ohesta löydät yhteiset kurssit järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Pääset linkeistä uudelle välilehdelle suoraan tilaamaan kurssiavaimen haluamallesi kurssille:

Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelliset kurssit

Ohesta löydät PiKe-kirjastojen henkilöstölle suunnatut, alueelliset Liboppi-kurssit.

Aspa-ajokortin koulutussisällöt

Aspa-ajokortin valinnaiset osiot B-E löytyvät Liboppi-oppimisalustalta omina kursseinaan. Osioiden kurssi sisältää esityspäivän tekstitetyt tallenteet, esitysmateriaalit ja osaamista syventävät tehtävät.

Muu alueellinen kurssitarjonta

Kuinka pääsen alkuun?

Saat omat Liboppi-tunnukset osoitteessa Liboppi.fi klikkaamalla sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Rekisteröidy-nappia. Voit katsoa lisäohjeita tästä videosta tai tästä kirjallisesta ohjeesta

Löydät vastaukset yleisimpiin Libopin käyttöön liittyviin kysymyksiin oppimisalustan Usein kysytyistä kysymyksistä . Voit myös ottaa yhteyttä akepikeen tai suoraan osoitteeseen AKE-kirjasto(a)turku.fi