Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

Jarkko Rikkilä

Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Sähköposti: jarkko.rikkila(at)tampere.fi
Puhelin: 040 800 7828

Jarkon työtehtäviin sisältyy osaamisen kehittämisen suunnittelua ja oppimistilaisuuksien rakentamista, alueellisten yhteistyöryhmien koordinointia, toimintasuunnitelman toteuttamisen seurantaa, monikanavaista viestintää akepike-alueelle sekä kehittämistehtävään liittyvää sidosryhmäyhteistyötä. Jarkko on Suomen kirjastoseuran 2. varapuheenjohtaja sekä kansainvälisen kirjastoalan katto-organisaation IFLA:n Continuing Professional Development and Workplace Learning -jaoston juuri valittu jäsen.

Juliaana Grahn

Projektisuunnittelija Juliaana Grahn
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 040 800 7821

Juli työskentelee erityisesti pitkäaikaisen opintokokonaisuuden, aspa-ajokortin, ja sen osioiden suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin kanssa. Opintokokonaisuuteen kuuluu oheismateriaalina myös monikanavaiseen palveluosaamiseen yhdessä työyhteisön kanssa kannustava aspa-tehtäväkirja ja Liboppi-kurssitoteutukset ajokortin eri osioista. Toinen Julin ylläpitämä kokonaisuus on PiKealueella kiertävä digivälinelainaamo, PiKeBOKSIt.

Kalle Lehtinen

Projektisuunnittelija Kalle Lehtinen
Sähköposti: kalle.lehtinen(at)tampere.fi

Kalle hyppäsi AKEPiKen toimintaan toukokuun puolivälissä. Hän kohdistaa seuraavan puolen vuoden aikana kehittämistoimintaa erityisesti pienille Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastoille koulutusten, yhteistoiminnan lisäämisen ja julkaisun muodossa. Kallella on monipuolista kokemusta kehittämistehtävistä julkishallinnossa ja kirjastossa näihin tehtäviin vetää halu vaikuttaa asiakkaiden ja työntekijöiden jokapäiväiseen arkeen. AKEPiKen kehittämistoiminta on hyvin organisoitua, joten on hieno olla osa osaamista!