Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

Aspa-ajokortti D: Tunne asiakkaasi ja luo vuoropuhelua -Liboppikurssi on nyt julkaistu. Sekä D-osion koulutuspäivään 27.10. osallistuneet että kurssia Liboppialustan kautta aloittavat, tervetuloa liittymään kurssille! Kurssialueelta löytyvät kunkin esityksen tehtävät, esitysmateriaalit ja tallenteet. Kurssiavaimen ja liittymisohjeet saat tilattua itsellesi tällä lomakkeella.

Aspa-ajokortin D-osio on kolmas valinnainen osio lähivuosien suuresta koulutuskokonaisuudesta, ASPA-ajokortista. Mahdollisimman monen toivotaan käyvän tämä perustason opintokokonaisuus monikanavaisesta asiakaspalvelusta seuraavan kahden vuoden kuluessa. Tällä kurssilla pääset tutustumaan asiakaslähtöisen palvelumuotoilun, tapahtumatuotannon sekä kirjastojen erilaisten kumppanuuksien ja yhteistyökuvioiden teemoihin osana kirjastojen asiakaspalvelutyötä.

Huomioithan, että aineistot ja kurssiavain on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, PiKe-alueen henkilöstölle.

Kurssi löytyy Libopin alueelliselta, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alustalta. Jos Liboppi on sinulle vieras alustana, pääset rekisteröitymään sinne Liboppi.fi -etusivun Kirjaudu-painikkeen ja Tee uusi tunnus tai palauta vanha -kohdan valitsemalla. Voit myös lukea ohjeet tästä linkistä. Vilkaise myös tämä Liboppi-oppimisalustaa esittelevä sivu, kun haluat lisätietoja kurssitarjonnasta laajemmin. Laitathan viestiä, jos kohtaat ongelmia kurssiin liittyen!

Terkuin

Juliaana Grahn, projektisuunnittelija, +358 40 800 7821

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *