Tulossa pe 31.3. Ratkaisukahvit #30: Kirjastojen tie tähtiin - Library Ranking Europe

Aspa-ajokortti E: Johda asiakaspalvelua ja tunnista odotukset -Liboppikurssi on nyt julkaistu. Sekä E-osion koulutuspäivään 8.12. osallistuneet että kurssia Liboppialustan kautta aloittavat, tervetuloa liittymään kurssille! Kurssialueelta löytyvät kunkin esityksen tehtävät, esitysmateriaalit ja tallenteet. Kurssiavaimen ja liittymisohjeet saat tilattua itsellesi tällä lomakkeella.

Aspa-ajokortin E-osio on lähivuosien suuren koulutuskokonaisuuden, ASPA-ajokortin valinnainen päätösosio. Tällä erityisesti esihenkilöille suunnatulla kurssilla pääset tutustumaan kirjastolaisten ja esihenkilöiden asiakaspalvelun tukemiseen erilaisissa muutostilanteissa. Ensimmäisessä osuudessa tutustutaan asiakkaiden muuttuvien odotusten ymmärtämiseen ja siihen, kuinka asiakasymmärryksen rakentamista monikanavaisissa ympäristöissä voidaan tukea. Toinen osuus liittää palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen ajattelutavan omaksumisen mukaan siihen, kuinka asiakasymmärrys voi tukea johtajuutta, palvelujen kehittämistä ja niiden merkityksistä viestimistä eri tahoille. Kurssin päättävässä osuudessa muutoksiin suhtautumista ja ennakointia lähestytään osaamismuotoilun sekä oman toiminnan tuntemisen ja osaamisen kehittämisen pohjalta.

Huomioithan, että aineistot ja kurssiavain on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, PiKe-alueen henkilöstölle.

Kurssi löytyy Libopin alueelliselta, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alustalta. Jos Liboppi on sinulle vieras alustana, pääset rekisteröitymään sinne Liboppi.fi -etusivun Kirjaudu-painikkeen ja Tee uusi tunnus tai palauta vanha -kohdan valitsemalla. Voit myös lukea ohjeet tästä linkistä. Vilkaise myös tämä Liboppi-oppimisalustaa esittelevä sivu, kun haluat lisätietoja kurssitarjonnasta laajemmin. Laitathan viestiä, jos kohtaat ongelmia kurssiin liittyen!

Terkuin

Mervi Hietanen, projektisuunnittelija, +358 40 800 7821

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *