Aspa-ajokortti B: Hyödynnä lähteitä ja hae tietoa verkosta nyt myös Liboppi-kurssina

Viime viikon perjantain päätteeksi julkaistiin Aspa-ajokortti B: Hyödynnä lähteitä ja hae tietoa verkosta -Liboppikurssi. Sekä B-osion koulutuspäivään 5.5. osallistuneet että kurssia Liboppialustan kautta aloittavat, tervetuloa liittymään kurssille! Kurssialueelta löytyvät kunkin esityksen tallenteet, esitysmateriaalit ja tehtävät. Kurssiavaimen ja liittymisohjeet saat tilattua itsellesi tällä lomakkeella.

Aspa-ajokortin B-osio on ensimmäinen valinnainen osio tämän vuoden suuresta koulutuskokonaisuudesta, aspa-ajokortista. Mahdollisimman monen toivotaan käyvän tämä perustason opintokokonaisuus monikanavaisesta asiakaspalvelusta seuraavan kahden vuoden kuluessa. Tällä kurssilla pääset tutustumaan kirjaston tiedonhaun perusteisiin, yhteisiin valtakunnallisesti käytössä oleviin kirjastoalan tiedonlähteisiin sekä sosiaalisen median ja blogien käytön perusteisiin. Tarkoituksena on rohkaista tekemään tietopalveluun liittyvästä palveluosaamisesta vieläkin parempaa.

Huomioithan, että aineistot ja kurssiavain on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, PiKe-alueen henkilöstölle.

Kurssi löytyy Libopin alueelliselta, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alustalta. Jos Liboppi on sinulle vieras alustana, pääset rekisteröitymään sinne Liboppi.fi -etusivun Kirjaudu-painikkeen ja Tee uusi tunnus tai palauta vanha -kohdan valitsemalla. Voit myös lukea ohjeet tästä linkistä
Laitathan viestiä, jos kohtaat ongelmia kurssiin liittyen!

Terkuin

Juliaana Grahn, projektisuunnittelija, +358 40 800 7821

3 ajatusta aiheesta “Aspa-ajokortti B: Hyödynnä lähteitä ja hae tietoa verkosta nyt myös Liboppi-kurssina”

  1. Paluuviite: PiKe-uutiset 3/2021 – bingoa, kesätunnelmia ja asiasisältöä - Akepike.fi

  2. Paluuviite: PiKe-uutiset 4/2021 - Akepike.fi

  3. Paluuviite: Oppimisen erityinen etäpaketti - Akepike.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.