Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

Aspa-ajokortti C: Suosittele sisältöjä ja kerro palveluista -Liboppikurssi on nyt julkaistu. Sekä C-osion koulutuspäivään 15.9. osallistuneet että kurssia Liboppialustan kautta aloittavat, tervetuloa liittymään kurssille! Kurssialueelta löytyvät kunkin esityksen tehtävät sekä pian myös esitysmateriaalit ja tallenteet. Kurssiavaimen ja liittymisohjeet saat tilattua itsellesi tällä lomakkeella.

Aspa-ajokortin C-osio on toinen valinnainen osio tämän vuoden suuresta koulutuskokonaisuudesta, aspa-ajokortista. Mahdollisimman monen toivotaan käyvän tämä perustason opintokokonaisuus monikanavaisesta asiakaspalvelusta seuraavan kahden vuoden kuluessa. Tällä kurssilla pääset tutustumaan kirjastopalvelujen ja sisältöjen esittelemiseen houkuttelevasti sekä asiakkaiden tarpeita vastaavasti, kirjastojen palvelujen ja sisältöjen tehokkaaseen suositteluun sekä lukuintoa ja uteliaisuutta herättelevään aineistojen ja sisältöjen esillepanoon. Myös kirjastotyöntekijän oma asiantuntemus ja vahvuudet ansaitsevat tulla niitä tarvitsevien asiakkaiden ulottuville, näiden parhaaksi katsomiensa kanavien välityksellä.

Huomioithan, että aineistot ja kurssiavain on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, PiKe-alueen henkilöstölle.

Kurssi löytyy Libopin alueelliselta, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alustalta. Jos Liboppi on sinulle vieras alustana, pääset rekisteröitymään sinne Liboppi.fi -etusivun Kirjaudu-painikkeen ja Tee uusi tunnus tai palauta vanha -kohdan valitsemalla. Voit myös lukea ohjeet tästä linkistä
Laitathan viestiä, jos kohtaat ongelmia kurssiin liittyen!

Terkuin

Juliaana Grahn, projektisuunnittelija, +358 40 800 7821

Yksi vastaus artikkeliin “Aspa-ajokortti C: Suosittele sisältöjä ja kerro palveluista nyt myös Liboppi-kurssina”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *