Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

PIKI- ja Keski-kirjastot toteuttavat yhteistyössä Ellibsin kanssa kampanjan toukokuussa. Kampanjan otsikko on Sähköistä kirjastosi! Tavoitteena on lisätä Ellibs-sisältöjen näkyvyyttä ja markkinointia Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastoissa.


Ellibs-vinkit infonäytöille ja someen

Kampanjaa varten on luotu materiaalipankki kirjastojen hyödynnettäväksi. Jaetusta kansioista löytyy pystymallisille infonäytöille soveltuvia Ellibs-vinkkejä ja somessa hyödynnettäviä sisältöjä. Pääset jaettuun kansioon käsiksi täältä.

Vinkkimateriaaleissa markkinoidaan Ellibs-sisältöjä kirjaston kautta saatavana maksuttomana vaihtoehtona, avataan mobiilisovelluksen käyttämistä ja kirjautumista sekä nostetaan eri tavoin palvelun hyötyä ja ominaisuuksia kirjastojen asiakkaille.


Kansiosta löytyvät materiaalit

  • Mainos (pysty / neliö) Hei, oletko kuullut Ellibsistä?
  • Mainos (pysty / neliö) Miksi tarttua e-kirjaan?
  • Mainos (pysty / neliö) Ellibs-sovellus – kirjaudu helposti omalla kirjastokortillasi
  • Mainos (pysty / neliö) E- ja äänikirjoja maksutta
  • Mainos (pysty / neliö) Miksi lainata äänikirja?
  • Publisher-pohja kirjastoille hyödynnettäväksi näyttelyissä ja tapahtumissa

Haaste ja mahdollisuudet kirjastoille

Kampanjaviikolla 16.5. – 29.5. kannustamme kirjastoja esittelemään Ellibs-sisältöjä eri tavoin. Kirjastoissa voi järjestää vaikkapa Ellibs-tietoiskuja ja hyödyntää niissä vinkkimateriaaleja.

Kirjastotilaa voi sisustaa tai värittää e-aineistoteemaan sopivaksi oranssilla tunnusvärillä oman kirjaston tilanteeseen sopivasti. Materiaalipankin sisältöjä voi jakaa somessa, tai voitte vaikkapa kehittää oman Ellibs-haasteen muille kirjastoille osallistuttavaksi!


Lisätiedot

Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Akepike
jarkko.rikkila(at)tampere.fi

Account manager Jenny Repo
Ellibs
jenny-repo(at)ellibs.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *