Tulossa pe 31.3. Ratkaisukahvit #30: Kirjastojen tie tähtiin - Library Ranking Europe

Pienten PiKe-kirjastojen puolella -projektissa kohdistetaan katse alueen pienempiin. Pirkanmaan ja Keski-Suomen kunnista noin puolet on alle 5000 asukkaan kuntia. Etäkahvien tavoitteena on tarjota alueemme pienille kirjastoille ajankohtaista tietoa sekä paikka kohtaamiseen ja yhteisistä asioista puhumiseen.

Pienten kirjastojen etäkahveilla projektisuunnittelija Kalle Lehtinen kertoo pienten kirjastojen projektista ja projektissa suunnittelluista sisällöistä. Tämän jälkeen saamme vieraaksi pienten kirjastojen näkökulmaa Kuhmoisista ja Punkalaitumelta.

Tule juuri sellaisena kirjastolaisena kuin olet!

Kenelle?

Pienten kirjastojen etäkahvit on suunnattu erityisesti pienten ja pienempien kirjastojen ja yksiköiden kirjastoammattilaisille. Toivotamme tervetulleeksi kuitenkin kaikki kirjasto-asioista kiinnostuneet – ovet ovat avoinna!

Opiskelumateriaalit

Materiaalit löytyvät tästä linkistä.

Aika ja paikka

Pienten kirjastojen etäkahvit – terveiset Kuhmoisista ja Punkalaitumelta
Ke 12.10.2022
Klo 10.00–11.00
Teams

Osallistu ilman ennakkoilmoittautumista tällä Teams-linkillä.

Ohjelma

10.00–10.20 Pienten PiKe-kirjastojen puolella -projektin ajankohtaiset: Mitä menossa? Mitä tulossa? / Kalle Lehtinen, projektisuunnittelija (Tampereen kaupunginkirjasto)

10.20–10.40 Mitä teille kuuluu? Terveiset Kuhmoisista / Minna Pollari, kirjasto- ja kulttuuripalveluiden esimies (Kuhmoisten kunta)

10.40–11.00 Mitä teille kuuluu? Terveiset Punkalaitumelta / Tiina Mäkiranta, hyvinvointijohtaja (Punkalaitumen kunta)

Lisätiedot

Kalle Lehtinen
Projektisuunnittelija
kalle.lehtinen(at)tampere.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *