Tulossa pe 31.3. Ratkaisukahvit #30: Kirjastojen tie tähtiin - Library Ranking Europe

Muistatko vielä Digiajokortin? Akepiken loppukeväässä päästään tutustumaan jälleen mainosten ja esitteiden tekoon Canva- ja Publisher -ohjelmistoilla.

Canvalla teet helposti mainoksia, esitteitä, kuvia ja julisteita joko verkkoon tai tulostettavaksi. Vetäjänä toimii Antti Ussa, tietotekniikan kouluttaja vuodesta 1995. Vuosien varrella hän on kouluttanut paljon myös kirjastoväkeä mm. Adoben ja Microsoftin ohjelmistoihin. Lisätietoja löydät sivulta www.anttiussa.fi.

Aika, paikka ja ilmoittautuminen

Parhaita kirjastomainoksia Canvalla
Ti 9.5.2023 klo 12.00-15.00
Teams 

Ilmoittaudu tilaisuuteen oheisella lomakkeella ti 2.5.2023 mennessä. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa PiKe-kirjastoista. *Täynnä. Peruutuspaikkoja voi tiedustella kehittämiskirjastolta*.

Opiskelumateriaalit

Tilaisuudesta tuotetaan tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan. Tallenteen tilauslomake päivitetään tähän artikkeliin tilaisuuden jälkeen. Ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen suoraan.

Ohjelma

Tässä tilaisuudessa opit hyödyntämään Canvan monipuolisia välineitä ja luomaan näyttäviä pienjulkaisuja verkkopalvelun avulla.

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot

Koordinaattori Juliaana Grahn
Puh. 040 800 7828 / S-posti: [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *