Virtuaalivierailu Herttoniemeen to 4.6.

Kuvassa kaksi kuvaa Herttoniemen kirjastosta. Toisessa rakennusvaiheessa oleva kirjastotila ja toisessa kirjastovirkalija hyllyttää aineistoa.

Virtuaalivierailu Herttoniemen kirjastoon
To 4.6. klo 09.00 – 10.45
Teams

Fyysisen lanu-vierailun peruuntuessa meillä on kuitenkin mahdollisuus päästä vierailulle uuteen vastavalmistuneeseen Herttoniemen kirjastoon! Erikoiskirjastovirkailija Henriika Tulivirta kertoo meille Herttoniemen kirjastosta, yhteistyökuvioista sekä kierrättää meidät mobiilisovelluksella tilojen läpi.

Kirjaston osuuden jälkeen meille on luvassa lisäinformaatiota kirjaston suunnitteluprosessista ja Herttoniemen tila- ja toimintakonseptin palvelumuotoilusta. Asiaa valottavat meille muotoilutoimisto Rune & Berg Designin asiantuntijat.

Aikataulu

Klo 09.00 – 09.15 Herttoniemen kirjaston yleisesittely
Klo 09.15 – 09.45 Virtuaalinen kierros kirjastossa
Klo 09.45 – 10.00 Kysymykset ja kommentit kirjastosta
Klo 10.00 – 10.30 Tila- ja toimintakonseptin palvelumuotoilu
Klo 10.30 – 10.45 Kysymykset ja loppukommentit

Virtuaalivierailu on suunniteltu kaikille lanu-työtä tekeville sekä uusien kirjastotilojen suunnittelusta ja muotoilusta kiinnostuneille kirjastolaisille. Linjoille otetaan maksimissaan 40 työntekijää.

Ilmoittaudu virtuaalivierailulle täällä 2.6. mennessä.

Oppimisvierailun järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot

Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puh. 040 800 7828 / S-posti: [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.