Vastaa lasten- ja nuortenkirjastotyön kyselyyn!

Lasten- ja nuortenkirjastotyö on monen kirjastolaisen suola ja pippuri, jota ilman työ ei maistu miltään. Nyt on aika kartoittaa Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueen lasten- ja nuortenkirjastotyön nykyhetken tila ja koota kollegoille parhaat työvinkit.

Kerro kyselyssä näkemyksesi nykyhetken lasten- ja nuortenkirjastotyöstä ja siitä, mitä tulevaisuuden lasten- ja nuortenkirjastotyö pitää sisällään. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa maksimissaan puolisen tuntia.

Osallistumalla olet mukana kehittämässä alueemme lasten- ja nuortenkirjastotyötä. Toivomme laajaa osallistumista, sillä asia on tärkeä.

Vastausten pohjalta syntyy syksyn aikana uusi lasten- ja nuortenkirjastotyön huoltokirja, jonka kirjoittaa Tampereen kaupunginkirjaston pedagoginen informaatikko Mervi Hietanen.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

Tekninen ohje: Kun avaat tämän linkin selaimessa, se muuttuu henkilökohtaiseksi linkiksi. Älä jaa henkilökohtaista linkkiä muille vastaajille, etteivät vastaukset tallennu päällekkäin. Jos haluat keskeyttää kyselyn tekemisen, voit kopioida henkilökohtaisen linkin talteen selaimen osoiteriviltä ja jatkaa vastaamista myöhemmin. Aiemmat vastauksesi tallentuvat lomakkeeseen.

Vastaa kyselyyn 26.4.2019 mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi virallista PiKe-voimaeläintä!


Jutun teksti: Pedagoginen informaatikko Mervi Hietanen
ZEF-kyselyn toteutus: Suunnittelija Leena Parviainen / 050 482 1958

Lisätiedot:

Palvelupäällikkö Niina Salmenkangas, PiKen LANU-tiimi
[email protected] / 040 800 4404

Koordinaattori Jarkko Rikkilä, AKE Tampere
[email protected] / 040 800 7828

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.