Tule mukaan kehittämään esteettömyyttä ja saavutettavuutta ESA-tiimiin!

PiKe-alueen yhteistyöryhmien määrää lisätään tänä vuonna. Tavoitteena on, että vuoden lopussa meillä toimii LANU-tiimin lisäksi kaksi muuta tiimiä: DIGI ja ESA.

Etsimme nyt jäseniä ESA-tiimiin, jonka tavoitteena on pureutua kirjastopalvelujen esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyvään henkilöstön osaamiseen sekä rakentaa yhteistyötä aiheen tiimoilta kirjastolaisten välille.

Toivomme tiimiin jäseniä tasaisesti Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastoista, joten tässä vaiheessa kaikki kiinnostuneet voivat ilmoittautua. Kokoonpano voisi näyttää seuraavalta:
– 2-3 kirjastolaista Tampereelta
– 2-3 kirjastolaista Jyväskylästä
– 2-3 kirjastolaista PIKI- ja Keski-kirjastojen alueelta.

Vetäjänä toimii palvelupäällikkö Ville-Pekka Nummi Tampereen kaupunginkirjaston Kirjastoautot ja kotipalvelut -yksiköstä.

Tiimin alustavia tavoitteita:
– Tiimi kehittää PiKe-tasoista yhteistyötä estettömyyden ja saavutettavuuden osalta
– Tiimi keskittyy henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyen erityisryhmien huomioimiseen kirjastopalveluissa, erityisesti esteettömyyden ja saavutettavuuden näkökulmista
– Ajankohtaisia teemoja on tavoitteena käsitellä yhteisesti ESA-foorumeissa ja tiimi osallistuu vahvasti foorumien suunnitteluun

Ilmoita rohkeasti kiinnostuksestasi tiimiin osallistumisesta Jarkolle sähköpostilla, puhelimella tai pikaviesteillä viikon sisällä perjantaihin 15.3. mennessä!

Yhteystiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä

040 800 7828 / [email protected]

1 ajatus aiheesta “Tule mukaan kehittämään esteettömyyttä ja saavutettavuutta ESA-tiimiin!”

  1. Paluuviite: PiKe-uutiset 2/2019 – PiKe-Extra

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.