Rohkea, liikkuva ja suunnitelmallinen somentekijä pe 26.4. TRE ja pe 3.5. JKL

Kuvassa Emmi Nuorgam.

Emmi Nuorgam luotsasi PiKelle huippusuositun koulutuksen sosiaalisesta mediasta syksyllä 2018. Työstimme koulutuksen kokemuksia etäkahveilla yhdessä ja havaitsimme, että kirjastot kaipaisivat sparrausta erityisesti kolmesta näkökumasta: Rohkeuden, videoiden ja suunnitelmallisuuden lisäämisessä.

Koulutus vastaa kysyntään ja on suunnattu kaikille sometyötä tekeville. Koulutuksen tavoitteena on auttaa henkilöstön oman someäänen löytämisessä ja kehittää sometyötä suunnitelmallisemmaksi. Koulutus järjestetään saman sisältöisenä kaksi kertaa, toinen Tampereella ja toinen Jyväskylässä.

Kouluttajana toimii Emmi Nuorgam.

Rohkea, liikkuva ja suunnitelmallinen somentekijä

Pe 26.4. klo 10 – 15 Tampere, Luentosali Kuusi
Pe 3.5. klo 10 – 15 Jyväskylä, Wolmarinsali

Päivän ohjelma:

– Rohkea somentekijä – miten oma ääni ja tyyli somessa löytyy? Millaisia persoonia netissä on ja voiko persoonallisuudesta olla haittaa? Olenko minä työntekijälähettiläs, halusin tai en?

– Liikkuva somentekijä – videouskovaisimmat väittävät tekstin kuolleen. Se ei ole koko totuus, mutta erityisesti nuorille kannattaa viestiä videoin. Mitä videontekijän kannattaa ottaa huomioon ja miten videoiden tekeminen aloitetaan?

– Suunnitelmallinen somentekijä – ad hoc -hommista tehokkaampaan ajankäyttöön. Someakin voi suunnitella, eikä sen tarvitse aina tapahtua hetkessä. Työkaluja viestinnän suunnitelmallisuuden kehittämiseen. Tämä osio on workshopmainen, eli omat koneet tai muistiinpanovälineet mukaan!

Ilmoittaudu Jyväskylän koulutukseen tästä linkistä 28.4. mennessä!

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puh. 040 800 7828 / S-posti: [email protected]

2 ajatusta aiheesta “Rohkea, liikkuva ja suunnitelmallinen somentekijä pe 26.4. TRE ja pe 3.5. JKL”

  1. Paluuviite: PiKe-uutiset 2/2019 – PiKe-Extra

  2. Paluuviite: PiKe-uutiset 3/2019 – PiKe-Extra

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.