Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

Elämme poikkeuksellista ajanjaksoa suomalaisten kirjastopalvelujen historiassa. Ovet ovat suljettuina ja fyysinen aineisto liikkuu korkeintaan uutuuslaatikoissa kirjastojen ovista sisään. Sähköisen aineiston kulutus on loikannut pilviin ja monenlaisia etäpalvelun muotoja on nopealla aikataululla innovoitu ja otettu käyttöön. Samaan aikaan monien mielessä on kuitenkin epävarmuus palvelujen ja ehkä oman työnkin jatkuvuudesta, kuten koko yhteiskunnan tilanteesta.

PiKen kirjastoklubin Instagram-tilille kerätään ja julkaistaan nyt kuvia PiKe-kirjastojen ja kirjastolaisten poikkeusajasta. Kuvat voivat olla mitä tahansa poikkeustilanteeseen ja kirjastoihin, kirjastotyöhön tai kirjastolaisten poikkeusajan työtehtäviin liittyvää. Voit osallistua ottamalla kuvan tai kuvia tai miksei pienen videopätkän vaikkapa työpisteestäsi, työvälineistäsi, työsi tuloksista tai itsestäsi työn äärellä, missä oletkaan. Julkaise kuva omalla tai kirjastosi Instagram-tilillä. Kerro lyhyesti mistä julkaisussasi on kysymys ja tägää @pikenkirjastoklubi ja #poikkeuspike jolloin re-postaamme eli julkaisemme sen uudelleen @pikenkirjastoklubi –tilillä.

Voit osallistua myös lähettämällä kuvasi ja haluamasi kuvatekstin meille sähköpostitse jarkko.rikkila(at)tampere.fi, jolloin sinun ei tarvitse julkaista kuvaa millään tilillä. Näin voit osallistua myös, vaikka et itse käyttäisi Instagramia.

https://www.instagram.com/p/B-_U369hIYv/?utm_source=ig_web_copy_link

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *