PiKen kehittäjämiitit 12.3. TRE ja 14.3. JKL

Asiakaspalvelun valmennusohjelma tähtäsi PiKe-kehittäjien kautta kanavoituvaan asiakaspalvelun kehittämiseen. Tavoitteenamme on järjestää tänä vuonna PiKe-kehittäjille tapaamisia, jotka antavat uusia virikkeitä, tuovat selkeyttä kehittäjien rooliin ja vahvistavat yhteistyötä kirjastojen välillä.

Ensimmäiset kehittäjämiitit järjestetään Tampereella ja Jyväskylässä sopivasti ennen digifoorumia.

Mitä? Missä? Milloin?

Ti 12.3. Tampere klo 08.30 – 09.45, Lehmus
To 14.3 Jyväskylä klo 09:15 – 10.30, Unonsali

Ilmoittaudu mukaan 5.3. mennessä täällä.

PiKe-kehittäjillä on tärkeä tehtävä

On tärkeää, että meillä on kehittäjiä, jotka välittävät oppia omiin yksiköihin eli toimivat omalla tavallaan uuden osaamisen lähetteinä. Kehittäjätapaamisissa tullaankin kehittelemään yhteisiä konsepteja esimerkiksi parempaan digiopastamiseen ja sisältöjen markkinointiin.

Lisäksi on olennaista, että kehittäjät pääsevät itse osallistumaan ja vaikuttamaan uuden ajan kirjaston asiakaspalvelun kehittämiseen.

Paras osaaminen asuu teissä.

Uusia näkökulmia kehittämiseen

Haluamme tuoda myös tuoreita näkökulmia tapaamisiin vaikkapa asiakaspalvelun monikanavaisuuden tai uusien työkulttuurien saralta mielenkiintoisten puhujien ja vieraiden kautta.

Vierailijat voivat tuoda meille asiakaspalvelun ja digimaailman tuoreita näkemyksiä kirjastoalan ulkopuolelta (esimerkiksi Finnair, Alko, Ikea, Varusteleka, Spotify, Google…) tai sisäisiä kirjastoalan asiakaspalvelun edelläkävijöitä (esimerkiksi vaikkapa oppimisvierailujen pohjalta uudenlaiset työkulttuurit…).

Ja pyrimme tarjoamaan oikeasti jotain uutta ja näitä sisältöjä mietitään yhdessä!

Kehittäjämiiteissä on tarkoitus yhdistää uudet ja herättelevät näkökulmat asiakaspalvelun kehittämiseen sekä yhdessä tekeminen.

Suunnittelemme myös mahdollisuutta YouTube-livestriimaukseen, jolloin kehittäjämiitteihin voisi osallistua ja vaikuttaa valtakunnallisesti.

Tervetuloa mukaan!

Sekä Jarkko että Salla ovat paikalla ensimäisissä tapaamisissa. Kehittäjämiitit on tarkoitettu kaikille PiKe-kehittäjille. Haluamme toivottaa kuitenkin muutkin kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan, joten ovet ovat avoinna kaikille PiKe-kirjastolaisille. Pyöräytetään miitit iloisesti käyntiin 12.3. Tampereella ja 14.3.!

Käsiteltäviä teemoja ensimmäisissä kehittäjämiiteissä:
– PiKe-kehittäjien rooli jatkossa / Keskustelu ja yhteenveto
– Esimerkkejä PiKe-kehittäjien mahdollisuuksista / Jarkko ja Salla pohjustavat
– Kehittäjien työtehtäviä ja esimerkkejä / Jarkko ja Salla pohjustavat
– Kehittäjämiittien ohjelma jatkossa / Keskustelu ja yhteenveto

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot:

Koordinaattori Jarkko Rikkilä
040 800 7828 / [email protected]

Projektisuunnittelija Salla Hyökki

040 800 7821 / [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.