PiKelle uusi verkkosivusto akepike.fi

Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastojen alueelliselle kehittämistehtävälle on julkaistu uusi verkkosivusto akepike.fi. Uusi sivusto korvaa vanhan PiKe-Extra-sivuston. Muutosvaiheessa sivustot toimivat vielä rinnakkain, mutta kesän aikana vanhan PiKe-Extran olemassaolo loppuu. Uutta sisältöä päivitetään nyt vain akepike.fi-osoitteeseen.

Uutta sivurakennetta on rakennettu kokemustemme ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Muun muassa ulkoasua ja valikoita on kehitetty kompaktimpaan muotoon. Tutut AKE-toimintaan liittyvät sisällöt, kuten tiedot ja materiaalit koulutuksista, digiajokortin suoritusohjeet ja tiimien muistiot ovat kuitenkin tallella myös uudella sivustolla.

Huolehdittehan, että päivitätte uuden osoitteen kirjastonne tiedotuskanaviin. Kaikki vanhan sivuston sisällöt on jo siirretty uuteen palveluun, joten akepike.fi-sivuston käyttöön kannattaa siirtyä jo nyt.

Akepike.fi – kirjastolaisen tietopankki

Akepike.fi-sivustolta Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastolaiset ja kollegat valtakunnallisesti löytävät kaiken olennaisen meidän alueemme kehittämistoimintaan liittyvän materiaalin. Sivusto on tietysti kaikille avoin, eikä sen käyttöön tarvita tunnuksia tai kirjautumista. Sivuston rakenne on seuraavanlainen.

Etusivu

Poimintoja ajankohtaisista koulutuksista sekä uusimmat päivitykset Instagramista.

Koulutukset

Koulutukset-sivulle kootaan kehittämiskirjaston tulevat koulutukset sisältökuvauksineen ja ilmoittautumisohjeineen. Koulutusarkisto-sivulla pääsee tutustumaan menneiden koulutusten esitysmateriaaleihin.

Digiajokortti

Tietoa digiajokortista ja sen suorittamisesta sekä hyödyllisiä digilinkkejä.

Jutut

Kaikki julkaistut artikkelit ja jutut löytyvät täältä. Sisältäen myös blogitekstejä ajankohtaisista aiheista.

Kehittäminen

Alueellisten tiimien muistiot ja AKE-toiminnassa tuotetut materiaalit sekä vuosittain vaihtuvien kehittämishankkeiden sivut.

Lisätiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
040 800 7828 / [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.