PiKe-webinaari #10: Vieraana Marko Suomi pe 11.10.

Marko Suomi on somessa vaikuttava lukuaktivisti ja Takakansi-podcastin tekijä. Webinaarissa hän jakaa meille osaamistaan ja kertoo työstään.

Milloin?

PiKe-webinaari #10: Vieraana lukuaktivisti Marko Suomi
Pe 11.10. klo 13 – 13.45
Webinaariin voit osallistua ilman ennakkoilmoittautumista tästä linkistä.

Mitä?

Kuten me PiKessä tiedämme, lukemisen edistämistä on kirjattu kirjastolakiin ja sitä voi tehdä monella tavalla. Yksi tapa konkretisoituu sosiaalisessa mediassa ja siinä, miten somessa esiintyvät lukemisen vaikuttajat vievät lukemisen teemoja ja kirjallisuutta eteenpäin.

Marko Suomen ideoima ja vetämä Takakansi-podcast on torstaisin ilmestyvä ohjelma kirjoista, lukemisesta ja niihin liittyvistä asioista. Lisäksi Marko toimii aktiivisesti Twitterissä, jossa hänellä on tällä hetkellä 15 000 seuraajaa – ja onpa lukuaktivisti nähty päivittäin myös Instagramissa.

Marko Suomi avaa meille tässä kymmenennessä ”juhlawebinaarissa” esimerkiksi seuraavia aiheita: Miten lukemista ja kirjallisuutta voidaan edistää somessa? Mikä on Takakansi-podcast ja sen taustalla oleva sivusto?

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille, tervetuloa mukaan.

Webinaariin voit osallistua ilman ennakkoilmoittautumista tästä linkistä.

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Heräsikö kysymys? Ota yhteyttä!

Koordinaattori Jarkko Rikkilä
040 800 7828 / [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.