PiKe-uutiset 1/2019

Erittäin hyvää uutta vuotta 2019 kaikille. Vuoden ensimmäinen uutiskirje sisältää painokasta asiaa alueellisen kehittämistehtävän jatkosta, Asiakaspalvelu PiKe-kirjastoissa -julkaisusta, Oodi-vierailujen tilanteesta sekä tulevista koulutuksista.

Alueellisen kehittämistehtävän tekijät

AKE-tunnus-400px

Alueellista kehittämistehtävää tekevät henkilöt aloittivat viime vuonna määräaikaisesti. Tämän vuoden alusta 1.1.2019 alkaen koordinaattorin ja projektisuunnittelijan tehtävät on vakinaistettu.

Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä. Tehtävän toteuttamiseksi Jarkko jatkaa koordinaattorina ja Salla projektisuunnittelijana.

Lähdemme jatkamaan upeasti alkanutta yhteistyötä teidän kaikkien kanssa erittäin motivoituneina ja innostuneina. Ollaan siis yhteyksissä.

Asiakaspalvelu PiKe-kirjastoissa – Uusin askelin kohtaamisiin

IMG_0562

IMG_0565_1

Asiakaspalveluhankkeen julkaisu on valmis. Julkaisu toimitettiin painosta eilen meille. Jokainen PiKe-kirjastojen työntekijä saa oman kappaleen ja kirjaa on mahdollista hyödyntää erilaisilla tavoilla asiakaspalvelun kehittämisen suuntaamisessa.

IMG_0567_1

IMG_0569_1

Me jaamme Tampereelta käsin julkaisua kuljetusten mukana Tampereen lähikirjastoihin ja PIKI-kirjastoihin. Jyväskylän pääkirjastoon on toimitettu jaettavaksi Jyväskylään ja Keski-kirjastoihin toimitettava määrä. Tavoitteena on saada nämä kuljetuksiin viikolla 2.

IMG_0570

Inspiraatiopäiviin ja valmennusohjelmaan osallistuneille posti tuo julkaisun lisäksi oman PiKe-kangaskassin sekä PiKe-kehittäjä -kaulanauhan.

IMG_0563_1

IMG_0566_1

IMG_0568_1

Printtiversion lisäksi kirjasta on tulossa luettavaksi ja jaettavaksi myös e-versio.

Oodi-vierailuissa vielä tilaa

Oppimisvierailuille uuteen keskustakirjasto Oodiin on tullut hyvin ilmoittautumisia ympäri Pirkanmaata ja Keski-Suomea. Molempiin lähtöihin mahtuu mukaan 58 työntekijää. Tällä hetkellä busseissa on hyvin tilaa.

Tampereelta 23.1. lähtevään autoon on ilmoittautunut 25 ja Jyväskylän 25.1. autoon 20 henkilöä. Nämä vierailut on suunnattu laajasti PIKI- ja Keski-kirjastoille, joten nyt kannattaa laittaa nimi sisään. Linja-autossa on tunnelmaa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.

Ilmoittaudu mukaan

Seuraaviin tilaisuuksiin ilmoittautuminen on käynnissä nyt, muista ilmoittautua ajoissa mukaan.

Kirjakutsut 2019

Ti 29.1.2019 klo 08.15 – 15.30 Jyväskylä, Minnansali
To 31.1.2019 klo 08.15 – 15.30 Tampere, Lehmus-sali & Livelähetys Kirjastokaistalla

Torstain 31.1. tilaisuus lähetetään livestriiminä Kirjastokaistan kautta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.

Sparrausta parempaan tiedonhakuun -työpaja

Ke 30.1. klo 12 – 14.30 Tampere, Tammi-sali + Skype

Ovatko tietopalvelun työtehtävät sinulle vielä uusi vastuualue? Huomaatko joutuvasi työssäsi vastaamaan aiempaa vaativampiin tietopalvelukysymyksiin?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.

Pelikulttuurit kirjastossa – Digitaalisista peleistä pakohuoneisiin

To 14.2. klo 9 – 15 Tampere, Lehmus-sali
Pe 15.2. klo 9 – 15 Jyväskylän pääkirjasto, Luentosali 1 (Kansalaisopiston puolella)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.

Artikkelikuva: Kuvitusta Asiakaspalvelu PiKe-kirjastoissa -julkaisusta / Emmi Nieminen. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.