Musiikkivinkkaus tutuksi! Ma 19.11. ja Ti 20.11. Metsossa

Musiikkivinkkaus tutuksi!
Pääkirjasto Metso, Tampere
Musiikki ja lehdet

Ma 19.11. klo 9 – 12 (Vinkkaukset klo 9 ja 10, keskustelu klo 11 – 12)
Ti 20.11. klo 9 – 12 (Vinkkaukset klo 9 ja 10, keskustelu klo 11 – 12)

Pääkirjasto Metson vuorovaikutuksellinen musiikkivinkkauskonsepti pyörii jo viidettä vuotta. Tule katsomaan vetämistä käytännössä ja vaihtamaan kehittämisideoita kasvotusten!

Vinkkaukset ryhmien kanssa tapahtuvat klo 09.00 – 09.45 ja 10.00 – 10.45 molempina päivinä. Tämän jälkeen klo 11 – 12 vuorossa on kehittämisosuus, jossa osallistujilla on mahdollisuus kysyä vetäjiltä kysymyksiä sisältöihin liittyen ja osallistua vinkkauspaketin kehittämiseen. Molempiin päiviin mahtuu mukaan maksimissaan 15 PiKe-kirjastolaista.

Musiikillinen matka tehdään maailmankartalla tai kotimaassa ja perustuu vahvaan vuorovaikutukseen. Kouluryhmät tutustuvat 45 minuutin mittaisella käynnillä erilaisiin musiikkikultuureihin, genreihin, soittimiin tai tapoihin kokea musiikkia. Tavoitteena on ennen kaikkea se, että oppilaille jää positiivinen mielikuva kirjastosta.

Musiikkivinkkausta on tarjottu Tampereen viidesluokkalaisille sekä erityisryhmille osana Taidekaari-kulttuurikasvatusohjelmaa. Tämän hetken vinkkaussetissä kohdemaa on Suomi ja maan monet musiikilliset muodot. Tutuksi tulevat esimerkiksi Rautavaara, sähkökantele, Paleface, Hullu Sakari ja Jazz-Iiro.

Ilmoittaudu tästä linkistä 30.9. mennessä.

Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta #akepike

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.