Maalis- ja huhtikuun digiajokorttikoulutukset

Kuvassa on takana ihmisiä istumassa häivytettynä. Kuvassa lukee MInä osaan. Me osaamme. Digiajokortti! Kuvassa on myös Digiajokortti-logo.

Tässä artikkelissa on kootusti tiedot maalis- ja huhtikuun digiajokorttikoulutuksista. Osioista A, B, C ja D on tarjolla koulutuksia.

Katso kaikki kevään digiajokorttikoulutukset koulutuskalenterista. Digiajokorttia on päivitetty, katso uusin versio digiajokortin sivuilta. Digiajokortin osiot ovat pysyneet samoina, sisältöjä ja opetuspaketteja on päivitetty ja kouluttajiin on tullut joitain muutoksia.

Huomaathan myös, että pienten kuntien digiajokorttikoulutukset ovat kaikille PiKe-alueen kirjastolaisille avoimia. Jos niissä on tilaa, ilmoittaudu mukaan. D-osion suorittajille on tarjolla Outlook-etäkoulutusta ja A-osiosta on tarjolla runsaasti Digiä opastamaan koulutuksia koko alueella. Lisätietoja pienten kuntien koulutuksista saa Terhi Turkialta ( [email protected]). Kaikki koulutukset ja ilmoittautumislinkit löytyvät myös koulutuskalenterista.

Digiajokorttikoulutuksien lähipäiviä tullaan järjestämään vain tänä vuonna 2020 eli nyt kannattaa aloittaa kortin suorittaminen.

Maalis- ja huhtikuun digiajokorttikoulutukset:

Digiajokortti C: Virtuaaliympäristöt

Kuvassa on nuori nainen, joka katselee Virtuaalitodellisuus-laseilla kaukaisuuteen. Takana pilviä ja kuvassa on myös digiajokortti-logo.

Ti 3.3. klo 9 – 16 Tampere, Kuusi-sali
To 5.3. klo 9 – 16 Jyväskylä, Wolmarinsali

Sisältö ja ilmoittautuminen täällä.

Digiajokortti B: Canva

Kuvassa on Canva-ohjelman logo ja myös digiajokortti-logo.

Ke 4.3. klo 12-15, AC
Sisältö ja ilmoittautuminen täällä.

Digiajokortti A: Verkkokirjasto (PIKI)

Kuvassa on punasininen PIKI-ilme, PIKI-kirjastojen logo ja Digiajokortti-logo.

To 26.3. klo 12-15, Skype
Sisältö ja linkki koulutukseen täällä.

Digiajokortti D: Outlook tehokäyttöön

Kuvassa on sormet, jotka ovat tietokoneen näppäimmistöllä. Kuvassa on logo, jossa lukee digiajokortti ja alueellinen kehittämistehtävä, Tampere.

To 2.4. klo 12-16, Teams -etäkoulutus
Sisältö ja ilmoittautuminen täällä.

Lisätiedot koulutuksista:
Projektisuunnittelija Salla Hyökki
040 800 7821 / salla.hyokki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.