Tulossa pe 31.3. Ratkaisukahvit #30: Kirjastojen tie tähtiin - Library Ranking Europe

Muistatko vielä Digiajokortin? Akepiken loppukeväässä päästään tutustumaan jälleen mainosten ja esitteiden tekoon Canva- ja Publisher -ohjelmistoilla.

Microsoft Publisher on helppokäyttöinen julkaisuohjelma. Publisher sisältää paljon valmiita malleja ja se soveltuu hyvin myös pidempien julkaisujen tekemiseen. Vetäjänä toimii Antti Ussa, tietotekniikan kouluttaja vuodesta 1995. Vuosien varrella hän on kouluttanut paljon myös kirjastoväkeä mm. Adoben ja Microsoftin ohjelmistoihin. Lisätietoja löydät sivulta www.anttiussa.fi.

Aika, paikka ja ilmoittautuminen

Parhaita kirjastomainoksia Publisherilla
To 11.5.2023 klo 12.00-15.00
Teams 

Ilmoittaudu tilaisuuteen oheisella lomakkeella to 11.5.2023 mennessä. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa PiKe-kirjastoista.

Opiskelumateriaalit

Tilaisuudesta tuotetaan tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan. Tallenteen tilauslomake päivitetään tähän artikkeliin tilaisuuden jälkeen. Ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen suoraan.

Sisältö

Tässä tilaisuudessa opit tekemään Publisher-ohjelmalla nopeasti erilaisia julkaisuja kuten luetteloita, esitteitä, vuosikirjoja, onnittelukortteja tai sähköpostiuutiskirjeitä.

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot

Koordinaattori Juliaana Grahn
Puh. 040 800 7828 / S-posti: [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *