Henkilöt ja yhteisöt tiedonhaussa to 11.2.

Mitä toimijatiedot ovat ja mitä niillä tarkoitetaan? Miten toimijatietoja voi käyttää kirjaston asiakaspalvelussa ja tiedonhaussa? Oletko miettinyt, miten Šostakovitš kirjoitetaan? Tai miksi Kerttu Ruuska onkin Kerttu Rahikka? Näihin saat vastauksen Henkilöt ja yhteisöt tiedonhaussa -koulutuksessa.

Henkilöt ja yhteisöt tiedonhaussa to 11.2.
Klo 13.00 – 14.00
Teams

Ilmoittaudu tilaisuuteen 4.2. mennessä täällä.

Henkilöt ja yhteisöt tiedonhaussa -koulutus on suunnattu kaikille PiKe-kirjastojen asiakaspalvelussa työskenteleville kirjastolaisille. Tilaisuuden vetävät Tampereen kaupunginkirjaston kuvailutyötä tekevät kirjastonhoitajat Saijamari Pakkala ja Ilona Heinonen.

Tilaisuudessa keskitytään erityisesti kolmeen teemaan: Mitä on toimijakuvailu ja kuka sitä tekee? Miten toimijanimet näkyvät kirjaston tietokannassa? Mistä löydät tietoa toimijoiden nimistä? Lisäksi sessiossa tutustutaan kansalliset toimijatiedot sisältävään KANTO-palvelun ominaisuuksiin.

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Kuvat ja tunnelmat somessa, käytä tunnistetta: #akepike.

Lisätiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puh. 040 800 7828 / S-posti: [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.