pelisparrusta kirjastolla

 • Tämä aihe on tyhjä.
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #31326 Vastaa
   Pekka Ollikainen

   Työpaja, jossa käydään läpi kirjaston pelia-aineistoa tarinankerronnan näkökulmasta.   kirjastoilla aineistot, pelintekijöillä peli-ideat. Syntyisikö tästä mitään uutta, innovatiivista eli jos mentäisiin vähän sisällöntuotannon alueella  (kirjastopelistäkin ollaan joskus puhuttu).

   Toisaalta mikä on esim. roolipelien asemaa kirjaston tarjonnassa (äkkiä tuli mieleen että miten esim. peliohjekirjat luokitellaan) . Työpajojen ideana, että mitenkä kirjastot voisivat paremmin palvella esim. juuri lauta- ja rope-pelaajia -tuossahan on ollut keskustelua mm. siitä että voisiko tuon pelihyllyn ja pelien esillepanon uudistaa Metsossa.

  • #31451 Vastaa
   Lepe Parviainen (Tampere)

   Pelien tarinallisuudesta voisi myös työpajassa tai erikseen pyytää yleisöluentoa Pelitutkimuksen huippuyksiköstä Tampereen yliopistosta. Sieltä varmasti löytyisi asiantuntemusta! Ja toki muistakin teoreettisista aiheista peleihin liittyen.

  • #31585 Vastaa
   Pekka Ollikainen

   Olisi todella hienoa jos saisimme Pelien tarinallisuudesta  Pelitutkimuksen huippuyksiköstä yleisöluennon  tänne Metsoon, teorian ja käytännön yhdistelmä ja keskustelunavaaja.

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
Vastaa aiheeseen: Vastaus #31451 kohteessapelisparrusta kirjastolla
Tietosi:
Peruuta