Emmi Nuorgamin some-, tapahtuma- ja kumppanuuskoulutus PiKelle 26.9. TRE tai 28.9. JKL

Some on rikki, kannattaako sinne mennä? Miten somesta, tapahtumista ja kumppanuuksista otetaan kaikki irti?

Koulutuksen tavoitteena kehittää henkilöstön sometaitoja, digivalmiuksia sekä tapahtumien, yhteistyön ja kumppanuuksien rakentamista. Koulutus tarjoaa uusia näkökulmia myös kirjaston sometyötä tekeville eli inspiraatiota tuttujen kanavien oheen. Kouluttajana sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntija sekä toipuva start up -yrittäjä Emmi Nuorgam.

Tampereella
Ke 26.9. klo 10 – 15
Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali

Jyväskylässä
Pe 28.9.2018 klo 10 – 15
Pääkirjasto, Pieni luentosali

Ilmoittaudu koulutukseen tällä lomakkeella 31.5. mennessä.

Mitkä somekanavat ovat kirjastolaitoksille relevantteja, ketä niissä voidaan tavoittaa ja millaiset viestit toimivat? Mitä siellä netissä uskaltaa tehdä, entäs sitten jos roihahtaa? Onko somessa ja netissä pakko olla, vaikka ei yhtään huvittaisi? Miten suunnitellaan tapahtuma, joka aidosti hyödyttää sen osallistujaa ja kuinka asiakkaat saadaan liikkeelle? Koulutusten tarkoituksena saada myös osallistujat oivaltamaan itse, etenemme keskustellen ja yhdessä ideoiden.

Emmi Nuorgamin kotisivut.

Koulutus järjestetään samansisältöisenä sekä Tampereella että Jyväskylässä. Koulutuksen järjestää Tampereen kaupunginkirjasto. Tampereen kaupunginkirjastolla on alueellinen kehittämistehtävä Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

Lisätiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puh. 040 800 7828
E-mail: [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.