Digihankkeessa tuetaan pienten kuntien kirjastoja – vastaa kyselyyn!

Yleisten kirjastojen digihanke 2019-2020 on käynnistynyt. PiKe-alueella hankkeessa keskitytään ensisijaisesti pienten, alle viiden tuhannen asukkaan kuntien kirjastoihin.

Tavoitteena on kirjastojen digivalmiuksien tukeminen sekä digiopastusten toimintamallin kehittäminen alueellemme. Keskeisenä osana hankkeessa ovat henkilökunnan digiajokorttikoulutukset.

Terhi on aloittanut digihankkeen koordinaattorina

Olen Terhi Turkia ja toimin vuoden ajan koordinaattorina PiKe -alueen digihankkeessa. Minulla on pitkä työkokemus Tampereen kaupunginkirjaston tietotoreilta asiakaspalvelun, digiopastusten sekä toiminnan kehittämisen parista.

Tehtäväni digihankkeessa on henkilöstön osaamisen kehittämisen lisäksi lisätä yhteistyötä ja digituen tarjoajien toimintaverkoston tuntemusta alueellasi. Pyrin luomaan yhdessä teidän kanssanne ratkaisuja ja toimintatapoja, joilla selvittää asiakkaiden digitaalisiin laitteisiin tai digiasiointiin liittyviä kysymyksiä tai muuten työssänne eteen tulevia digipulmia.

Hankkeen aikana vierailen Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueen pienissä kunnissa, kartoittaen digiasioiden tilannetta kirjastoissa. Vierailuja pohjustamaan olen laatinut pienen kysymyslomakkeen.

Jos työskentelet pienen kunnan kirjastossa, vastaathan kyselyyn täällä!

Nähdään pian!

Lisätietoja

Koordinaattori Terhi Turkia
040 800 7846 / [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.