AVI:n hankehaku PIKI- ja Keski-kirjastoissa syksyllä 2018

OKM myöntää avustuksia yleisten kirjastojen valtakunnalliseen ja alueelliseen kehittämistehtävään, muihin erityistehtäviin sekä toiminnan kehittämiseen. Kaikkien avustusten hakemisen aikataulua on myöhäistetty tänä vuonna. Hakuaika alkaa lokakuun lopussa 29.10. ja päättyy joulukuun alussa 3.12.

Kehittämistehtävään haettava avustus suuntautuu kirjastolain mukaisesti osaamisen kehittämiseen ja kirjastojen yhteistoiminnan lisäämiseen. Aluehallintovirastojen koordinoimilla toiminnan kehittämisen avustuksilla puolestaan on mahdollisuus toimia laajemmin ja vapaammin projektin luonteesta riippuen.

Tarvitsemme paikallista kehittämistä Pirkanmaan ja Keski-Suomen kirjastoissa. Tämä on erittäin tärkeää kirjastojen tulevaisuuden kannalta. Avustuksia kannattaa hakea ja se on erittäin suotavaa.

PiKe-alueen myötä meille on muodostunut äärimmäisen hieno tilaisuus yhdistää voimiamme kehittämisessä ja kuntarajat ylittävissä projekteissa. Meidän tehtävään sisältyy kehittämisen ohella toimivien käytäntöjen kokoaminen ja jakaminen. Esimerkiksi asiakaspalveluprojektissa fokus on koko alueessa.

Me voimme auttaa teitä löytämään kumppanuuksia ideoiden konkretisoimiseksi. Ennen kaikkea meidän tulisi olla tietoisia, minkälaisia ideoita hankkeille tai avauksille kirjastoissa on!

Innostamme siis teitä kertomaan omasta aiheesta meille tai hakemaan meidän avulla kumppanuuksia uuden kehittämisen pohjaksi! Ja vielä kertauksena: Tarkoituksenamme on hahmottaa kokonaisuutta paremmin. Ideat ovat teidän!

Kerro hankeaiheesi tai hae kumppanuutta tällä lomakkeella 30.9. mennessä.

Lisätiedot:
Koordinaattori Jarkko Rikkilä
Puh. 040 800 7828 / S-posti: [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.