AVI:n hankehaku 2019 PIKI- ja Keski-kirjastoissa

AVIn hankehakuaika lähestyy ja meillä on taas oiva mahdollisuus jakaa ideoitamme. Avustukset kirjastotoiminnan kehittämiseen haetaan tänäkin vuonna marraskuun aikana 28.10. – 2.12.2019.

Pirkanmaan ja Keski-Suomen kehittämiskirjastoalueen myötä meille on muodostunut äärimmäisen hieno tilaisuus yhdistää voimamme kehittämisessä ja kuntarajat ylittävissä kokeiluissa. Kirjastot ja työntekijät voivat jättää hankeideat kaikkien nähtäväksi, sekä osallistua keskusteluun ideoiden parantamiseksi uudella foorumilla.

Minkälainen on hankeideanne? Mihin olette ajatelleet hakea rahoitusta? Mikä nerokas idea muhii pöytälaatikossanne? Haetteko kumppanuutta vai kaipaatteko yhteistyötahoa? Minkälaisessa hankkeessa haluaisitte olla mukana?

Vastaus on hankeideat-sivu!

Hankeideat-sivu

Hankeideat-sivulle pääset tästä. Tälle sivulle on tarkoitus jatkossa kerätä ideoita hankkeiksi sekä muuta tärkeää lisätietoa hankkeista.

Tärkeitä päivämääriä

AVIn Miljoonat jakoon 2019 -hankepäivä järjestetään pääkirjasto Metsossa torstaina 24.10.

Aamupäivän aikana kuullaan opetus- ja kulttuuriministeriön ajankohtaisia ajatuksia avustusten tavoitteista ja vaikuttavuudesta ja iltapäivällä ohjelma jatkuu paikan päällä Tampereella (Metson luentosalit Kaarna ja Kataja) työpajassa, jossa syvennytään enemmän valtionavustustoiminnan ideoihin, käytäntöihin ja kysymyksiin. Voit ilmoittautua tilaisuuteen täällä.

AVIn avustukset kirjastotoiminnan kehittämiseen, hakuaika 28.10. – 2.12.2019.

Lisätietoa Aluehallintoviraston sivulta.

Heräsikö kysymys? Ota yhteyttä!

Koordinaattori Jarkko Rikkilä
[email protected]
040 800 7828

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.