Aspa-ajokorttikoulutukset tammi-helmikuussa 2022

Tähän koulutusartikkeliin on koottu tietoa ASPA-ajokortin opiskelemisesta tammi-helmikuussa 2022. Pystyt suorittamaan Liboppi-oppimisalustalla minkä tahansa tai halutessasi kaikki Aspa-ajokortin valinnaisista osioista B-E.

Kaikki Aspa-ajokorttiin liittyvät koulutukset ja tiedot valinnaisten osioiden Liboppi-toteutuksista löytyvät Aspa-ajokortin omalta sivulta. Vaikka et ehtisi osallistua aspa-ajokorttikursseihin Libopissa, voit kuitenkin työstää esimerkiksi Aspa-vihkoa itsenäisesti tai työyhteisösi kanssa yhdessä. Jos taas koet jo käyneesi sekä pakollisen A-osion että työssäsi tarvitsemasi valinnaiset osiot ja päässeesi toteuttamaan ASPA-tekoja käytännössä kirjastossasi, voit täyttää ASPA-ajokortin suorituslomakkeen. Voit myös varata valmiiksi muistutusta kalenteriisi siitä, että pakollisen A-osion A1-toteutuksen ilmoittautuminen avataan pian.

A – Asiakaspalvelu PiKe-kirjastoissa, tutustu ASPA-tekoja. NYT! -tehtävävihkoon

Aspa-ajokortti A1: Nuorten kohtaaminen ja yhdenvertainen kirjasto, save the date!

  • Työpäivän mittainen tilaisuus, kaksi kertaa keväällä 2022 etämuodossa
  • Tilaisuus on työpajamainen ja siihen voi osallistua vain livenä
  • Sisältää seuraavat aiheet:
    1. Tavoitteena monikanavaisuus
    2. Nuorten kohtaaminen
    3. Yhdenvertainen kirjasto
  • Ilmoittautuminen aukeaa tammi-helmikuun vaihteessa

ASPA-tekoja. NYT! – PiKen aspa-ajokortin tehtävävihko

A-osioon kuuluu myös tehtävävihko, joka vie koulutustilaisuuksien sisällöt tehtäviensä avulla osaksi käytännön työtä ja markkinoi ajokortin valinnaisia osia. Jos sinulla ei vielä ole painettua tehtävävihkoa, laita viestiä projektisuunnittelijalle.

Lisätiedot

Aspa-ajokorttikoulutukset B-E vain Liboppi-oppimisalustalla

Ohesta löydät listattuna Liboppiin lisätyt Aspa-ajokorttiin liittyvät tilaisuudet. Jokainen Liboppi-kurssitoteutus koostuu tallenteista ja tehtävistä. Tehtävien suorittaminen Liboppin kurssilla kuuluu myös suoralähetyspäivään osallistuneille. Jos Liboppi on toistaiseksi vielä alustana vieras, siitä ja sen PiKe-alueen henkilöstölle tarjoamista sisällöistä pääset lukemaan täältä. bopissa. Voit ilmoittautua kurssille ja suorittaa sen silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Yksittäisen kurssin suoritusaika on noin yksi työpäivä. Oheisista linkeistä pääset tilaamaan myös kurssikirjautumiseen tarvittavat kurssiavaimet.

Tuliko valmista? Muista antaa palautetta ja täyttää suorituslomake

Palautetta Aspa-ajokorttitilaisuuksista ja Liboppi-kursseista

Jokaisesta Aspa-korttitilaisuudesta kerätään palautetta toteutuksiin osallistujilta, jotta kokonaisuutta voidaan kehittää paremmaksi. Palautetta pyydetään tilaisuuksien jälkeen ja jokaisen Liboppi-kurssin päätösosuudessa. Ohesta pääset antamaan palautetta myös suoraan tutulla koulutuspalautelomakkeella. Suoran palautteen antaminen on tärkeä tapa saada ääntäsi kuuluviin, joten hyödynnäthän sen kautta mahdollisuutesi vaikuttaa tuleviin ASPA-ajokorttitoteutuksiin.

Aspa-ajokortin suorituslomake

Suorituslomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä. Palkinnon saat itsellesi tämän jälkeen. Onnea!

Kysyttävää?

Projektisuunnittelija Juliaana Grahn

juliaana.grahn(a)tampere.fi
+358 40 800 7821

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.