Aspa-ajokorttikoulutukset loka-marraskuussa 2021

Tähän koulutusartikkeliin on koottu loka- ja marraskuun aikana suoritettavia aspa-ajokorttiosia. Lokakuussa on mahdollista suorittaa ajokortin valinnaisen D-osion esitysosuudet suoralähetyksenä ja tehtävät Libopissa. Tämän lisäksi pystyt suorittamaan Liboppi-oppimisalustalla muista Aspa-ajokortin valinnaisista osioista B- ja/tai D-osion.

Kaikki Aspa-ajokorttiin liittyvät tulevat koulutukset ja tiedot valinnaisten osioiden Liboppi-toteutuksista syksyn 2021 aikana löytyvät sekä koulutuskalenterista että Aspa-ajokortin omalta sivulta. Vaikka et ehtisi osallistua aspa-ajokorttikoulutuksiin loka-marraskuussa, voit kuitenkin työstää esimerkiksi Aspa-vihkoa itsenäisesti tai työyhteisösi kanssa yhdessä.

Aspa-ajokortti D: Tunne asiakkaasi ja luo vuoropuhelua

Lisätiedot ja ilmoittautuminen suoralähetyspäivään 20.10. mennessä tästä. Liboppi-kurssi tehtävine ja tallenteineen avataan suoralähetyspäivän 27.10. jälkeen.

Tämänhetkiset Aspa-ajokorttikoulutukset Liboppi-oppimisalustalla

Ohesta löydät listattuna Liboppiin kevään ja alkusyksyn aikana lisätyt Aspa-ajokorttiin liittyvät tilaisuudet. Jokainen Liboppi-kurssitoteutus koostuu tallenteista ja tehtävistä. Tehtävien suorittaminen Liboppin kurssilla kuuluu myös suoralähetyspäivään osallistuneille. Oheisista linkeistä pääset tilaamaan myös kurssikirjautumiseen tarvittavat kurssiavaimet.

Palautetta Aspa-ajokorttitilaisuuksista ja Liboppi-kursseista

Jokaisesta Aspa-korttitilaisuudesta kerätään palautetta toteutuksiin osallistujilta. Palautetta pyydetään tilaisuuksien jälkeen ja jokaisen Liboppi-kurssin päätösosuudessa. Ohesta pääset antamaan palautetta myös suoraan.

Kysyttävää?

Projektisuunnittelija Juliaana Grahn

juliaana.grahn(a)tampere.fi
+358 40 800 7821

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.