Tulossa pe 10.2. Informaatiolukutaidon etäkahvit

Hallituksen epidemialinjausten, Tampereen kaupungin ja kaupunginkirjaston ohjeiden mukaisesti kaikki kehittämiskirjaston kevään koulutukset, oppimisvierailut ja muut tapahtumat muutetaan etätapaamisiksi, siirretään myöhempään ajankohtaan tai perutaan kokonaan.

Tampereen kaupungin ohjeiden mukaan myös pienempien alle 500 osallistujan yleisötilaisuuksien järjestämistä tulee pohtia tarkkaan ja vain pakolliset järjestetään. Tiedotamme tällä hetkellä koulutuksiin ilmoittautuneille etämahdollisuuksista, perumisista tai siirroista erikseen sähköpostilla.

Aloitamme seuraavaksi koulutusten uudelleenjärjestelyn ja päivitämme tietoja akepike.fi -osoitteeseen ja Koulutukset kevät 2020 -sivulle. Näitä sivuja ja meidän uutiskirjeitä seuraamalla saa päivitetyn tilannekuvan tulevista tapahtumista.

PiKen kirjastoklubi -Facebook-ryhmä otetaan käyttöön yhteisenä keskustelufoorumina koronaviruksen kirjastovaikutuksiin liittyen. Foorumiin kannattaa liittyä viimeistään nyt. Keskustelun ja hyvien käytäntöjen vaihtamisen kautta löydämme parhaat ratkaisut yhdessä.

Terveisin,
Jarkko, Salla ja Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *